Roberto Elan is de no.1 Focus Expert en een welbekende Peak Performance Coach. Met meer dan 20 jaar ervaring in de high-level fitnesswereld en vechtsportwereld weet hij als geen ander wat er nodig is om jezelf in topconditie te krijgen op fysiek en mentaal vlak. Roberto werkt alleen met de meest toegewijde personen.
 Tot zijn clientèle behoren o.a. verschillende BN’ers, ondernemers, business professionals, (eredivisie-)voetbalclubs, sportteams, topatleten en modellen. Allemaal heeft hij ze op het pad geplaatst naar peak performance.

Met BETTERSHAPEDWORLD heeft hij een high-end platform gecreëerd waarmee hij zich richt op leaders in business en high performers. Met zijn unieke zelf ontwikkelde formule, waarin hij performance coaching combineert met high-end personal training, weet hij samen met zijn team z’n doelgroep in recordtijd zowel mentaal als fysiek in een piekstaat te brengen. Het transformeren van zijn cliënten in de beste versie van henzelf is dan ook het hoogste doel. En zijn geboekte resultaten bewijzen keer op keer dat hij de ‘right man for the job’ is.

IN DE MEDIA

Verscheidende keren is Roberto genoemd in nationale media. Deze elite fitness trainer en krachtige life coach weet met zijn empathisch vermogen en zijn directe, doeltreffende en no-nonsens benadering zijn cliënten los te krijgen uit vastgeroeste patronen. Hierdoor plaatst hij hen op het pad van high performance en overtuigend succes op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

NOS SPORTJOURNAAL

MUSCLE & FITNESS

muscle_magazine2

Working with BETTERSHAPED
= BETTER for your focus
= BETTER for your body
= BETTER for your life

Jandino Asporaat

Het is ongelofelijk hoe ik met Roberto in korte tijd zoveel resultaat heb geboekt.

Everon Jackson Hooi

Na slechts 6 weken Personal training van Roberto heb ik alweer het afgetrainde lichaam uit
mijn wielrennerscarrière terug.
Met Roberto raak je in recordtijd BETTERSHAPED!

Leontien van Moorsel

Trainen met Roberto zorgt simpelweg voor keihard resultaat.
Hij is naar mijn mening dé beste personal trainer & coach van Rotterdam en omstreken.

Jan Kooijman