.
Road To The Finals

Ondernemen staat gelijk aan topsport. Het is een dagelijkse strijd voor de continuïteit van je bedrijf, het blijven ontwikkelen van je business en voor het veiligstellen van de banen voor je werknemers. Kortom een grote verantwoordelijkheid die elke dag het uiterste van je vergt.

Succesvolle ondernemers en business professionals zijn gewend te strijden voor hun doelen, ambities en idealen. Ze weten dat als zij iets willen dat ze dit zelf zullen moeten creëren. In dit proces laten deze high performers het echter vaak na om voor henzelf rust en ruimte te creëren en zich te voorzien van een fitte body en krachtige mindset om elke dag weer optimaal te kunnen presteren. Zowel in hun business als in hun persoonlijke leven.

Het BETTERSHAPED CONTENDER Programma biedt Leaders In Business de mogelijkheid om in slechts 12 weken tijd de basis te leggen voor een leven dat in het teken staat van peak performance, optimale gezondheid, rust, overzicht en een super hoge productiviteit. Wij weten als geen ander dat je voor het bereiken van elke volgende level van succes, jezelf opnieuw moet creëren. Een nog betere, fittere en meer ontwikkelde versie van jezelf. Dit unieke programma maakt het voor succesvolle ondernemers en business professionals mogelijk in korte tijd de transformatie te maken naar hun eigen 2.0 versie.

De CONTENDER CHALLENGE 2018 is een uniek en “life transforming” evenement waarbij de Contenders het tegen elkaar opnemen in een Fitness Challenge en een Boxing (Plus) Challenge. In de Fitness Challenge leggen de Contenders een kort maar krachtig parcour af dat bestaat uit verschillende intensieve fitnessoefeningen waarbij ze worden beoordeeld op hun technische uitvoering en hun finishtijd. In de daaropvolgende Boxing (Plus) Challenge nemen de Contenders het tegen elkaar op in de ring. In drie rondes (2min-2min-1min) strijden zij tegen elkaar om de winst en een plek in de finale. De CONTENDER CHALLENGE is de slotfase van een intensief en zeer krachtig trainings- en coachingsprogramma. Middels deze weg wordt op een realistische wijze getoetst in hoeverre de Contender zijn of haar innerlijke conversatie meester is, het vermogen om te gaan met nieuwe vormen van weerstand, tegenslagen en uitdagingen. Ook wordt de zogeheten winnaarsmentaliteit beproeft. Behalve de te behalen overwinning in de Challenge is grootste troef de overwinning van de Contender op zichzelf.


Wat het BETTERSHAPED CONTENDER programma jou biedt:
High End Personal Training
 High Performance Business Coaching
 Voeding & Lifestyle Begeleiding
 Een top locatie
 Een uniek concept
De meest effectieve managementtraining en coaching
 Netwerken met andere succesvolle ondernemers en professionals
 Maatwerk
 Krachtige resultaten in korte tijd
 Flexibele trainingstijden
 Persoonlijke begeleiding
 Nauw samenwerken met experts
 A Unique and Life Transforming Event
 Uitstekende Parkeergelegenheid (kostenloos)
 Ideale ligging langs de snelweg (Rotterdam-Den Haag)
 Kosten aftrekbaar voor de belasting
 Instroommogelijkheid aan het begin van elk kwartaal; je beste beslissing van het jaar!

Je bent succesvol. Een leader in jouw business. En het is de bedoeling dat je dit blijft. Daarom is BETTERSHAPED CONTENDER 2018 de ideale managementtraining en “life transforming event” voor het worden van de BESTE VERSIE VAN JEZELF. Elke keer weer.

Speel het spel om te WINNEN, niet om NIET TE VERLIEZEN. Als een ware Leader In Business weet je dat uitzonderlijke resultaten worden geboekt buiten je comfortzone. Investeer dus in jezelf, inspireer je werknemers en je omgeving, ga deze unieke uitdaging aan en geef gehoor aan de CONTENDER in jou.

Herken jij jezelf hierin en spreekt dit je aan? Dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek of ontvangen wij jou graag op onze informatieavond. Je kunt je aanmelden middels het formulier op deze pagina. We zouden vereerd zijn om het gesprek met je aan te gaan.

BECOME A CONTENDER!

Met sportieve groet,

Roberto Elan
Founder BETTERSHAPEDWORLD
Focus Expert & Peak Performance Coach

BEDRIJFSNAAM

UW VOOR- & ACHTERNAAM (VERPLICHT)

UW E-MAIL (VERPLICHT)

UW TELEFOONNUMMER (VERPLICHT)

KEUZE VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OF BIJWONEN PRESENTATIEAVOND

TOELICHTING

Roberto Elan

Roberto Elan is de no.1 Focus Expert en een welbekende Peak Performance Coach. Met meer dan 20 jaar ervaring in de high-level fitnesswereld en vechtsportwereld weet hij als geen ander wat er nodig is om jezelf in topconditie te krijgen op fysiek en mentaal vlak. Roberto werkt alleen met de meest toegewijde personen.
Tot zijn clientèle behoren o.a. verschillende BN’ers, ondernemers, business professionals, (eredivisie-)voetbalclubs, sportteams, topatleten en modellen.

Met BETTERSHAPEDWORLD heeft hij een high-end platform gecreëerd waarmee hij zich richt op leaders in business en high performers. Met zijn unieke zelf ontwikkelde formule, waarin hij performance coaching combineert met high-end personal training, weet hij samen met zijn team z’n doelgroep in recordtijd zowel mentaal als fysiek in een piekstaat te brengen. Het transformeren van zijn cliënten in de beste versie van henzelf is dan ook het hoogste doel. En zijn geboekte resultaten bewijzen keer op keer dat hij de ‘right man for the job’ is.