.
BETTERSHAPED BUSINESS
omvat de zeer gewaardeerde groep business coaching-programma’s van BETTERSHAPEDWORLD. In relatief kleine groepen wordt er onder leiding van focus expert en peak performance coach Roberto Elan en zijn team van elite coaches gewerkt aan de mentale en fysieke fitheid van ondernemers en professionals. Daarnaast wordt er ook samen met hen grondig gekeken naar de vitaliteit van hun business. Kenmerkend hieraan is dat dit gebeurd met veel persoonlijke aandacht en een no-nonsense benadering.

PROGRAMMAVARIANTEN

.

In een kort maar intensief business coaching-programma van 2 maanden, werken de deelnemers aan de hand van een krachtig, uniek en effectief stappenplan aan een vernieuwde missie, een verbeterde businessstructuur, overzicht en focus in hun professionele en persoonlijke leven. En uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan een fit lijf met een net zo fitte mind.

Duur: 2 maanden
Investering: € 797,-
Frequentie: 1x avond per week (ma/wo)
Tijdstip: 19:00u – 21:30u

In een middellang en doeltreffend coaching-traject van 6 maanden, werken de deelnemers aan de hand van een bewezen en effectief 12 – stappenplan aan een vernieuwde missie, een verbeterde businessstructuur, overzicht en focus in hun professionele en persoonlijke leven. En uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan een fit lijf met een net zo fitte mind.

Duur: 6 maanden
Investering: € 350,- per maand
Frequentie: 1x avond per week (di/do)
Tijdstip: 19:00u – 21:30u

BECOME A LEADER IN YOUR FIELD

BEDRIJFSNAAM / NAAM

E-MAIL

MOBIELE TELEFOONNUMMER

VARIANT KEUZE

BIJZONDERHEDEN